NAJAVA: U dvorani ''Ramiz Salčin'' uskoro počinje 8 sezona FAIR PLAY LIGE

  • NAJAVA: U dvorani ''Ramiz Salčin'' uskoro počinje 8 sezona FAIR PLAY LIGE
  • viber_image_2019-10-11_18-34-25
  • viber_image_2019-10-11_18-34-19
  • viber_image_2019-10-11_18-34-38

SASTANKOM EKIPA UČESNICA NAJAVLJENA 8. SEZONA „BH TELECOM FAIR PLAY LIGE“

Fair Play liga je već sedam godina prepoznatljivo okupljalište zaljubljenika  i ljubitelja futsala. Atraktivna igra, vrhunski igrači i potezi, sportski rivalitet, odlična atmosfera a prije svega FAIRPLAY, učinili su da svake godine sa nestrpljenjem iščekujemo početak ovog takmičenja.

Nakon odlične 7. sezone koja je donijela novog šampiona i prvu titulu za ekipu ZAMM MC, SU “Fair Play” je već uveliko krenulo sa organizacijom nove, odnosno osme sezone ovog jedinstvenog kulturno-sportskog događaja. Tim povodom je u petak, 11.10.2019., u prostorijama sportske dvorane „Ramiz Salčin“ organizovan sastanak ekipa učesnica sezone 2019/20 „BH TELECOM FAIR PLAY LIGE“.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici dvanaest (12) ekipa koji su iskazali zadovoljstvo što će i ove godine dio ovog projekta i što će imati priliku da se nadmeću za prestižni trofej.

Ispred SU „Fair Play“ obratio se član UO, Adis Hodžić, koji je sve prisutne podsjetio na kontinuitet i karakter ovog takmičenja te poželio puno sreće svim ekipama u predstojećoj sezoni.

Delegat lige, Kemal Šuško, je ukratko objasnio propozicije te disciplinski pravilnik naglasivši da će sudije i delegat insistirati da se navedena pravila striktno poštuju te da se takmičenje provede u duhu fair playa.

Nakon toga su izvučeni redni brojevi ekipa na osnovu kojih će se napraviti i raspored utakmica. Ekipe su izvučene slijedećim redoslijedom:

Početak 8. sezone „BH TELECOM FAIR PLAY LIGE“ je zakazan za nedjelju, 27. oktobar 2019. godine.

Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo