Povodom 4. godišnjice Kino Novi Grad posjetioce daruje besplatnim ulaznicama

Povodom 4. godišnjice Kino Novi Grad posjetioce daruje besplatnim ulaznicama

Općina Novi Grad Sarajevo obilježava 26. decembra četvrtu godišnjicu rada kina Novi Grad Sarajevo. Tim povodom početkom decembra puštena je u rad nova redizajnirana web stranica www.kino.novigradsarajevo.ba. na kojoj građani mogu naći sve informacije o planiranim projekcijama.

S obzirom da se u decembru obilježava i 40 godišnjica od osnivanja Općine Novi Gradu u Kinu su prilagođene programske aktivnosti kao i iznenađenja za ljubitelje filmova.

Tokom decembra Kino Novi Grad Sarajevo svake sedmice daruje dva puta po dvije ulaznice za subotnje projekcije i to za dječije i večernje projekcije filmova.

Dodjela karata se vrši na način da prilikom objave filmova za tu sedmicu na facebook stranici Kina prva dva ostavljena komentara dobijaju po dvije ulaznice.

U Kinu se ove sedmice u večernjim satima prikazuje komedija „Traži se stari“ sa glumačkom ekipom koju čine Ed Holms, Owen Wilson, J.K. Simmons, Terry Bradshaw, Retta, Ving Rhames i Glen Clos.

Najmlađi ljubitelji filmova u subotu i nedjelju moći će pogledati nastavak filma „Medvjedić Padington 2“ i uživati u novim  porodičnim avanturama medvjedića.

Večernje projekcije su četvrtkom, petkom i subotom od 20 sati, a dječije subotom od 13 sati, a nedjeljom od 13 i od 17 sati. Za sve posjetioce osiguran je besplatan parking.

 

 

 

PRES SLUŽBA OPĆINE


Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo