Sve je spremno za polufinale Fair Play lige i Junior Cup-a

  • Sve je spremno za polufinale Fair Play lige i Junior Cup-a
  • KCP4837
 

Polufinale Fair Play lige i Junior Cup-a igrat će se u dvorani Ramiz Salčin u nedjelju, 25. 03. 2018. godine


Fair Play liga polako uzlazi u svoju završnicu. Ovog vikenda očekuju nas polufinalni dueli lige u kojima će snage, u borbi za prolaz dalje, odmjeriti ekipe Buća Potok Saplast i Krajina Vita Plus, odnosno, ekipe Fine Line i Zamm mC.

Prva utakmica, između ekipe iz Buća Potoka i Krajišnika, igrat će se sa početkom u 19:00 sati. Ovo je duel ekipa koje su već osvajale ligu, i sigurno, da slast koju su osjetili prilikom podizanja trofeja,  garantuje veliku borbu i izgaranje na terenu za željeni plasman u finale lige.

Drugo polufinale donosi nam duel između ekipa Fine Line i Zamm mC. Nakon što su prošle godine poraženi u finalu, Zammovci će dati sve od sebe kako bi pobijedili i i napravili korak bliže dugo iščekivanom  trofeju. Prva prepreka na putu ka željenom cilju biće im ekipa Fine Line, kojoj je izvanredan spoj mladasti i iskustva nada da će utakmica otići u njiihovu korist. Utakmica počinje u 20:00 sati.

Kao uvertira za ove mečeve, igrat će se polufinale Fair Play Junior Cup-a. U prvom susretu, sa početkom u 17:00 sati, sastaće se dvije ekipe iz Visokog: Diman Caffe Bar i Remix Luxled, dok drugi polufinalni par čine ekipe All Star i Liten, a ova utakmica je na rasporedu od 18:00 sati.

Pozivamo Vas da dođete i podržite Vaše favorite, a garantujemo Vam da vrhunskog futsala ni ovoga puta neće izostati.

FAIR PLAY JE OK!


Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo