6. sezona "Fair Play" lige

6. sezona "Fair Play" lige
U nedelju 07.01.2018. godine na rasporedu su dvije utakmice grupe A i četiri utakmice grupe B. U prvoj utakmici grupe A snage će odmjeriti ekipe TVSA i Fine Line. Ekipa TVSA imat će težak zadatak da dođe do prvih bodova protiv favorizovane ekipe Fine Line, koja je pod imperativom pobjede, kojom bi praktično osigurala prolaz u drugi krug. U drugoj, možda i najzanimljivijoj utakmici ovog kola, Krajina – Vita Plus će imati šansu da se pobjedom bodovno izjednači sa ekipom Reunited Momci iz Hookah bar Mahala.

U grupi B situacija je mnogo neizvjesnija. Ekipa Sarix Pozitiva bi pobjedom uhvatila priključak za ekipama iz gornjeg dijela tabele, ali to neće biti nimalo lahko protiv veoma iskusne ekipe Buća Potok Saplasta. Isti zadatak će imati ekipa Tempa protiv favorizovane ekipe Litena, koja bi u slučaju pobjede došla na korak do prolaska u drugi krug.

Izjednačena utakmica nas očekuje u susretu ekipa Ljiljani i Restoran Tri Priče. Obje ekipe žele da uhvate priključak za ekipama iz gornjeg dijela tabele, te je za očekivati da ćemo gledati veliku borbu i neizvjestan susret.

Slično nas očekuje i u susretu Zamm mC — UFR Hadžići. Ekipa UFR Hadžići bi pobjedom ostala u gornjem dijelu tabele, ali Zamm mC sigurno neće biti nimalo lagan protivnik. Obje ekipe su svjesne da ih poraz udaljava od drugog kruga.

U svakom slučaju, očekuju nas zanimljivi susreti, te pozivamo sve ljubitelje futsala da dođu u sportsku dvoranu Ramiz Salčin i uživaju u mnoštvu lijepih i fair play poteza.

FAIR PLAY JE OK!
Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo