6. sezona "Fair Play" lige/rezultati utakmica

  • 6. sezona "Fair Play" lige/rezultati utakmica
  • 8I8A8794
  • 8I8A8642
  • 8I8A8698
  • 8I8A8715
  • 8I8A8744
  • 8I8A8776
  • rezultati0312
U nedjelju 03.12.2017. godine odigrane su preostale dvije utakmice prvog kola Grupe B kao i četiri utakmice drugog kola Grupe A, Fair Play lige.
Postignuti su sljedeći rezultati :
Grupa A:
Hookah bar Mahala : Reunited 4: 2
Grbavica II : Svitanje 6 : 3
Krajina Vita Plus : Fine Line 3 : 1
Klesarstvo Kovačević : FIN 4 : 2
Grupa B :
Tempo : Sarix Pozitiva 1 : 2
Restoran Tri Priče : Zamm mC 1: 5

Pred velikim brojem gledatelja u dvorani Ramiz Salčin, gledaoci su mogli uživati u odličnim i neizvjesnim utakmicama. Utakmica između debitanta, ekipe Tempo i Sarix Pozitive, donijela nam je triler završnicu. Sve do zadnje minute, Tempo je imao sigurno vodstvo od jednog gola da bi na kraju prednost prokockao i neočekivano doživio poraz. Sarix je pokazao svoj kvalitet i dugogodišnje iskustvo igranja u Fair Play ligi.
Utakmica između jednog od najvećih favorita takmičenja Zamm mC i ekipe Restoran Tri Priče pokazala je veoma kvalitetnu igru obje ekipe. Iako veliki favorit prije same utakmice, Zamm mC je morao mnogo truda  uložiti da bi savladao dobru ekipe RTP –a. Priliku da popravi rezultat iz prve utakmice Restoran Tri Priče će imati u sljedećem kolu.
U grupi A, u  derbiju kola između aktuelnog šampiona Krajine Vita Plus i podmlađene ekipe Fine Line donio je kvalitetnu igru obje ekipe. Duža klupa, kvalitetni pojedinci i rapoložen golman su bila prevaga na strani Krajine. Ove sezone Krajina sigurno spada u uži krug favorita lige. Sa druge strane, ekipa Fine Line je pokazala veliku želju i u narednim utakmicama će tražiti šansu da se vrati na pobjednički kolosijek.
U preostalim utakmicama, favoriti su opravdali očekivanja. Iako je svaka utakmica do samog kraja bila neizvjesna, na kraju prevagu je donijelo iskustvo i pojedinci koji su pokazali kvalitet više.
Nastavak takmičenja je planiran za sljedeću nedjelju gdje nas očekuju nova uzbuđenja i prilika za bolje rezultate.


Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo