Najava zadnjeg grupnog kola Fair Play lige

  • Najava zadnjeg grupnog kola Fair Play lige
  • raspored2502-768x768

U posljednjem kolu grupne faze Fair Play lige pada konačna odluka o učesnicima play off-a


U nedjelju, 25.02.2018. godine odigrat će se posljednje kolo grupe faze Fair Play lige. Ekipe koje su obezbijedile prolaz u drugi krug su, manje-više, poznate, međutim, tek nakon odigranog posljednjeg kola i konačnog plasmana na tabeli, ekipe će znati protivnike u četvrtfinalu.


U grupi A, u prvoj utakmici, očekuje nas susret ekipa Fine Line i Reunited. Ekipa Fine Line je pod imperativom pobjede, ukoliko želi zadržati prvo mjesto, dok za ekipu Reunited utakmica nema rezultatski značaj, s obzirom da se oprostila od prolaska u drugi krug. U drugoj utakmici, utakmici za prestiž, očekuje nas susret ekipa TVSA i Grbavica Wool-line, dok će u trećem susretu ekipa FIN-a pokušati osvojiti bodove protiv ekipe Hookah bar Mahala, koja je trenutno drugoplasirana. U četvrtoj utakmici ove grupe Krajina Vita Plus bi pobjedom protiv ekipe Klesarstvo Kovačević, teoretski mogla da zauzme i prvo mjesto u grupi, ukoliko bi ekipe Fine Line i Hookah bar Mahale doživjele poraz ili igrale neriješeno.


Posljednje kolo u grupi B počinje utakmicom ekipa Sarix pozitiva, koja se oprostila od prolaza dalje, i ekipe Ljiljani, koja još uvijek ima šanse za prolaz dalje. Naime, ukoliko u drugom susretu ekipa Buća Potok Saplast ostvari pobjedu nad ekipom UFR Hadžići i time defitivno potvrdi trenutno prvo mjesto, ekipa Ljiljana bi pobjedom na tabeli prestigla ekipu UFR Hadžići i prošla u četvrfinale. Treći susret na programu je između ekipa Litena i Zamm mC. Ekipa Litena je u istoj situaciji kao UFR Hadžići, te bi, u slučaju da doživi poraz, a ekipa Ljiljana pobijedi, došao u pitanje i njen prolaz dalje. U posljednjoj utakmici grupe B očekuje nas susret ekipa Sportske.ba i Restoran Tri Priče. S obzirom da su se obje ekipe već oprostile od četvrtfinala, igrat će se za prestiž.

Ukoliko želite gledati dobar futsal, uz mnogo lijepih poteza i borbenosti, pozivamo vas da u nedjelju 25.02. budete u sportskoj dvorani Ramiz Salčin i uživate!


Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo