Treće i četvrto kolo Fair Play lige – 10.12.2017 godine.

  • Treće i četvrto kolo Fair Play lige – 10.12.2017 godine.
  • 01
  • IMG_6928
Treće kolo Fair Play lige – 24.12.2017 godine.
U nedjelju 24.12.2017.  poslije jedne sedmice pauze na rasporedu su utakmice trećeg i četvrtog kola grupe A i grupe B.
U prvoj utakmici se sastaju ekipe Sarix Pozitiva i ekipa UFR Hadžića. Nakon poraza u prošlom kolu, obje ekipe će tražiti pobjedu da bi ostale u utrci za plasman za prolazak u drugi krug. Očekuje nas sigurno zanimljiv susret na samom otvaranju.
U drugoj utakmici sastaće se ekipa Zamm mC i ekipa Ljiljani. Zamm mC ulazi kao favorit u ovu utakmicu i sve osim pobjede bi bilo veliko iznenađenje kola.
TVSA će u trećoj utakmici nedjeljnog programa tražiti prve bodove u ovoj sezoni protiv veoma dobre ekipe Klesarstva Kovačević. Možda i zadnja šansa za popravak dojma iz prvih utakmica i hvatanje priključka vodeći ekipama. Klesarstvo sa dobrim rezultatom ima šansu da se probije u sami vrh svoje grupe.
Hookah bar Mahala će pokušati nastaviti dobar niz rezultata protiv ekipe Svitanja. Sa druge strane, poslije dva poraza u prethodnim utakmicama, Svitanje će tražiti nove bodove. Favorit je sigurno Hookah bar Mahala koja se do sada pokazala kao jedna od boljih ekipa ove sezone.
Sportske.ba su poslije prvog lošeg rezultata odigrali odličnu utakmicu u zadnjem kolu. Tempo sa druge strane igra dobro ali su i dalje bez bodova. Nadamo se dobroj i zanimljivoj utakmici gdje blagu prednost dajemo iskusnijoj ekipi Sportske.ba.
Jedan od derbija igraće, Grbavica II i Fine Line. Prvi pravi ispit za Grbavicu II koja ima maksimalan učinak u prethodna tri kola. Pobjedom nad Fine Linom, imali bi siguran plasman u drugu krug takmičenja, dok Fine Line ima priliku da se pobjedom promoviše među favorite grupe.
FIN će imati veoma težak zadatak da traži bodove protiv aktuelnog šampiona Krajina – Vita Plus. Sve osim pobjede Krajišnika bilo bi veliko iznenađenje.
U zadnjoj utakmici nedjeljnog dijela, u drugom derbiju kola igraće Liten i Restoran Tri Priče. Blagu prednost bi dali Litenu zbog iskustva igranja u ligi i dobre forme koju su pokazali u prethodnim kolima. Restoran Tri Priče je ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca i ne bi bilo iznenađenje da u ovoj utakmici osvoje nove bodove.
Pored zanimljivog sportskog dijela za sve prisutne smo pripremili još nekoliko iznenađenja.
Pozivamo vas sve u dvoranu Ramiz Salčin na ugodno nedjeljno druženje.
Dođite i podržite svoje ekipe
Fair Play je OK-ej.
Dijeli :

Dodajte novi komentar

 Vaš komentar je uspješno poslan. Hvala vam!   Osvježi
Greška: Molimo pokušajte ponovo